Algo más inesperado que la muerte (2009)

MADRID: TEATRO LARA

Algo más inesperado que la muerte és una història d’ambició, desig, traïció. Ens parla del sexe com a instrument per a l’èxit i de la diferència d’edat en l’amor.Atrapa l’espectador des del primer moment per la intriga i els diàlegs punxants i irònics de l’ Elvira Lindo.
Ambientada al món literari, ens introdueix en l’univers creatiu de l’escriptora, les seves frustracions i inseguretats, el desig de sentir-se adulat.
Planteja una reflexió sobre el que es considera l’èxit en la nostra societat, especialment interessant en el moment actual.

L’Eulàlia, una atractiva periodista de quaranta i tants anys, està casada amb en Samuel, un prestigiós escriptor de vuitanta anys. Dona ambiciosa, intel·ligent i segura de si mateixa, creu que ha aconseguit tots els seus objectius. El retrobament amb en Jorge, també periodista i antic amant, amb qui va compartir un idealisme avui ja oblidat, i la sorprenent trucada de la Tere, la seva criada, per explicar un succés inesperat, poden fer que aquesta vida per la qual ha lluitat s’ensorri.

 

Direcció: Josep María Mestres

Repartiment:
SAMUEL: Álvaro de Luna
EULALIA: Esperanza Elipe
TERE: Carmen Ruiz
JORGE: David Luque
i la colaboració especial de Elvira LindoAutora: Elvira Lindo

 

Adaptació: Elvira Lindo y Borja Ortiz

Aj. Direcció: José Luis Arellano

Música: Josemi Carmona (ex component de Ketama)

Escenografía: Gabriel Carrascal

Il·luminació: José Manuel Guerra

Vestuari: Ikerne Jiménez

Producció executiva: Los Smith Producen