Barcelona en Medellín (Colombia)

Vania Produccions va crear, dissenyar i organitzar aquesta trobada de dues ciutats.

Més que un agermanament, Barcelona en Medellín va suposar un punt de fusió, d’aprenentatge, d’intercanvi de dues realitats que va fer que 120 representants de Barcelona aterressin a Medellín per mostrar, compartir i conèixer.

Música, arts escèniques, arquitectura, periodisme, disseny industrial, pensament, literatura, polítiques ciutadanes, ciència, arts plàstiques, dansa, cinema i gastronomia van ser les disciplines representades per Joan Manel Serrat, Tàpies, Juli Capella, Jorge Wagensberg, Jaume Figueres, Joan Barril o Elisenda Roca entre d’altres.

Segons l’alcalde Sergio Fajardo, “Volem aprofitar aquesta trobada per admirar i aprendre, però també per ensenyar i proposar, perquè coneguin les nostres propostes de ciutat, per estrènyer els llaços entre vostès i nosaltres i establir canals d’integració duradors.

Per a nosaltres és de molt bon grat compartir amb vostès diversos espais, idees, iniciatives, somnis, i, especialment, la nostra estimada Medellín. Estem segurs que aquest serà unatrobada que obrirà alternatives d’inclusió social i desenvolupament, una festa cultural de gran profit per a tots “.