BUIKA (distribució)

Es necessita molt de valor per deixar al descobert el teu veritable jo als altres, i l’ aclamada cantant, compositora, poeta i productora musical, Buika (pronunciat Bui-ka) és el que fa totes les nits que està a l’escenari . Tan clara com els tatuatges a la seva pell, Buika porta la seva ànima als seus fans de tot el món, a qui ella anomena afectuosament la seva “tribu”.

Buika continua el seu viatge contant histories a través d’Europa, Estats Units, Tunísia, Turquia, Líban, Amèrica del Sud, Grècia, entre d’altres països i ciutats del món, al tour del seu últim disc, apropiadament anomenat Vivir Sin miedo (Living without fear) coproduït pel guanyador d’ un Grammy, el productor suec, Martin Terefe (Mary J. Blige, Mutya Buena, Coldplay) un altre guanyador d’ un Grammy, el cantante i compositor Jason Mraz, artista /baixista neo/soul Meshell Ndegeocello, i la gran llegenda, el “cantaor” flamenc Potito.

Concepción Balboa Buika va néixer a Palma de Mallorca, Espanya. Buika va créixer immersa en la cultura espanyola amb els seus pares nascuts a l’Àfrica. Rodejada de múltiples cultures al llarg de la seva vida, Buika té una varietat d’influences musicals, des del jazz i el flamenc pop, ànima i poliritmica africana. Aquesta educació eclèctica forma la capacitat de Buika de fer música sense limitacions. Durant la seva carrera de gravació de 15 anys, els seus discs flueixen sense problemes entre el pop, jazz, soul, reggae, Afro beat, R & B i el so flamenc POP de fons. Igual de diverses són les seves col·laboracions, que inclouen Pat Metheny, Anoushka Shankar, Chick Corea, Niño Josele, Bebo i Chucho Valdés, Seal i Nelly Furtado.