COBI, CURRO I NARANJITO (2017)

El dies lluminosos de Cobi, Curro i Naranjito són tan sols un record, deformat i estrafet pel pas dels anys. Ningú tornarà a portar samarretes, gorres, pins amb la seva imatge. Aquestes mascotes restaran per sempre destinades a ser objectes vintage pràcticament regalats a Wallapop.

Però qui donava vida a aquests personatges feliços que sempre somreien, saludaven i abraçaven a tota una generació de nens i nenes?

Personatges anònims que van acariciar la fama i van ser enretirats i oblidats com joguines trencades, o actors infantils que creixen massa ràpid.

Avui són gent amargada que pensa que ja va viure el seu moment de glòria i que la vida no els regalarà res millor en el futur.

El seu humor només canvia un dia a l’any, quan es troben totes les mascotes esportives i corporatives per fer teràpia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge a la dècada dels 80 abans de les Olimpíades.

Enguany la Trobada anual de mascotes es fa al Bar Olimpiada 92, a la Ctra Nacional II molt a prop de los Monegros, on els quatre germans que regenten la fonda ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, amb un únic objectiu: Venjança.

Una convenció amb música en directe, esquetxos, cançons de l’època, molta participació i ple de sorpreses.

Un cabaret amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, perquè qui hagi viscut als 80 i 90 sap que van ser dècades de llums i contrastos…com Cobi Curro i Naranjito.

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Martí Torras Mayneris
TEXT: Martí Torras Mayneris i Mireia Giró
COL·LABORACIÓ: The Feliuettes
REPARTIMENT:

  • Laia Alsina
  • Maria Cirici
  • Laura Pau
  • Gerard Sesé

ARRANJAMENTS I DIRECCIÓ MUSICAL: Gerard Sesé
ESCENOGRAFIA I IL·LUMINACIÓ: Sarah Bernardy i Martí Torras Mayneris
VESTUARI: David Soro
MOVIMENT: Fàtima Campos
VEU EN OFF: Camilo García
PRODUCCIÓ: Carles Roca
PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Àfrica Estringana
AJUDANT DE PRODUCCIÓ I ADMINISTRACIÓ: Andrea Quevedo