Det är inte sa lätt (2001)

ESTOCOLM: RESTAURANT-TEATRE BERNS “DET ÄR INTE SA LÄTT”

L’obra ‘No és tan fàcil’, que es va representar al Teatre Capitol de Barcelona des del desembre del 1999 al maig del 2000, s’estrena a Estocolm el proper 17 d’abril. El muntatge suec, titulat ‘Der Ar Inte Sa Lätt’ (traducció literal de ‘No és tan fàcil’) és una coproducció entre Vania i la productora sueca Forsström Produktions.
L’obra es representarà al Restaurant-Teatre Berns, un dels locals més de moda actualment a Estocolm. La comèdia es podrà veure de dilluns a divendres a les 12h del migdia mentre el públic estarà dinant o prenent un refresc. Aquesta manera original de veure teatre és habitual a Suècia.
El muntatge d’Estocolm és diferent al de Barcelona pel que fa a l’equip creatiu i artístic. El director de la producció catalana, Josep Maria Mestres, no va poder dirigir el muntatge suec per problemes de calendari. Així doncs, ‘Der Ar Inte Sa Lätt’ ha estat dirigida per Gustaf Skördeman i l’interpreten Martin Forsström, Martina Haag y Thomas Hedengran. A més, el muntatge d’Estocolm incorpora una novetat: el personatge de la prostituta, que al Capitol era interpretat per la mateixa protagonista (Carme Pla) tindrà al Berns una cara diferent cada dia. Vint-i-vuit de les actrius més famoses del cinema i la televisió de Suècia faran aquesta breu intervenció.

 

Direcció: Gustaf Skördeman

Repartiment:

Martin Forsström

Martina Haag

Thomas Hedengran

NyAff Aff02