El Tio Carlos

El Tio Carlos és una de les bandes de culte de Barcelona. “Pares y nones”, tema estrella de la maqueta que no van poder defensar per falta de músics, ha donat la volta al món encapçalant el recopilatori de PETROL RECORDS “BARCELONA, THE SEX, THE CITY & THE MUSIC”, que mostra a MACACO, OJOS DE BRUJO, Pinkertones i EL TIO CARLOS com banderes de la ciutat. Aquesta maqueta és portada ara al directe amb una contundència que supera la gravació original. Mostrant les seves cartes davant els amics, han recorregut els escenaris de BARCELONA el passat hivern i a l’estiu van telonejar a OJOS DE BRUJO al CRUÏLLA de CULTURES de MATARÓ.

CHARLY Torrebadella i CARLOS Zarazaga “El PAYO yeyé”, sota la mirada còmplice de TITO CARLOS -no confondre- proven músics, assagen sense parar i finalment, SEBAS CABRA a la percussió i JORDI Qbase al baix tanquen formació al costat del guitarrista RAFA SEGRE.

No és fàcil definir una música que a alguns els sona a PERET i altres a TALKING HEADS. ETC conté un elevat grau de frescor pop, la seva música es pot ballar però també escoltar. És elegant, canalla, surrealista i en les seves tornades es mastega l’estiu.

Hi ha notes àrabs, cantarelles del sud, grooves llatins, hip-hop d’escola i una considerable mala llet flamenca.