Familia (2010)

BOGOTÁ: TEATRO NACIONAL DE BOGOTÁ

‘Familia’ es el títol original de la gran estrena del 2010 del Teatro Nacional de Bogotà Original de Fernando León Aranoa i dirigida per Pep Antón Gómez, aquesta comèdia narra la historia d’ un milionari excèntric que lloga una família.

L’obra es va presentar del  14 d’ octubre al 19 de desembre al Teatro Nacional La Castellana

Tot comença el dia de l’ aniversari 55 de Santiago, el milionari excèntric. A l’ esmorzar tots els membres de la seva família li donen els seus regals, però el del fill no li agrada i decideix despatxar-lo i canviar-lo per un “petit, sense ulleres i que sapigui plorar”. Es en aquest moment quan comencen a succeir-se les més divertides situacions d’ aquesta família disfuncional, demanada a la carta per Santiago i llogada per Ventura, un director de teatre, negociant i tramador que no descansarà fins que el seu client hagi celebrat les millors 24 hores de la seva vida.

Basada en la pel·lícula del mateix nom, que li va merèixer  el  “Premio Goya” en 1997 al seu autor, l ‘espanyol  Fernando León de Aranoa, ‘Familia’ ha estat adaptada al teatre a països com Espanya i Uruguay.  I a Colòmbia en una coproducció del Teatro Nacional i la productora espanyola Vania Produccions.

Director: Pep Anton Gómez

Repartiment:

Fernando Arévalo

Fernando Solorzano

Patricia Polanco

Alejandra Restrepo

Inés Prieto

Laura Rodríguez

Ella Becerra

Erick Cuéllar