Julieta & Romeo (2011)

BARCELONA: TEATRE COLISEUM “JULIETA & ROMEO”

Mai m’han agradat aquests textos del director de teatre en el programade mà de una obra. Llegir-vos acostuma a donar-me una mica devergonya. O et quedes curt… o et passes. De fet, no acabo deentendre quin és el sentit d’aquest espai, d’aquesta diferencia cap a la persona del director. En altres ocasions he comptat amb la colaboració de alguna eminència per redactar aquest comentari però aquest cop se’ns ha complicat la cosa… i he vist que quedava un espai per a posar alguna cosa.
Aquí va la meva proposta: deixem aquest ESPAI EN BLANC per què sigui l’espectador qui, una vegada vist el treball pugui dir/escriure la seva opinió. Veig una caixa plena de programes de mà… i una velleta encantadora llegint a la seva neta tots els comentaris que ha anat acumulan a lo llarg de la seva vida como espectadora de les nostres obres. Personalment no puc dir res més sobre Romeu i Julieta ni sobre Shakespeare… que no hagui tractat de dir a través del  nostre muntatge; he procurat posar-ho tot en el escenari, que és on considero que els directors de teatre hem d’escriure la nostre historia.

Ah! Oblido una cosa. Ara que ho penso, vull donar les gracies als valents –bojos, idealistes e indignats- que han confiat i han fet possible aquesta nova aventura de PLATEASOCIAL en els temps de crisi en els que vivim! Gràcies a tots.

Marc Martínez

 

Direcció: Marc Martínez

Repartiment:

Carlota Olcina

Marcel Borràs

Nao Albet

Bernat Quintana

Manel Barceló

Carles Martínez

Míriam Alamany

Pol López

Iván Morales

Carles Gilabert

Xavi Sáez

Lluís Cartes

 

Adaptació: Marc Martínez / Martí Torras

Traducció: Josep M. Jaumá