LA NOIA DE LA LÀMPADA (2017)

Alba, una dona lluitadora i que sempre ha intentat fer-se un nom en el món artístic de l’art, està en un moment decisiu de la seva carrera. Ha de demostrar al seu cap, que és apta per ser la nova directora de la galería on treballa i que és capaç de fer una programació de qualitat en una fira nacional.

Tot això, seria fácil per a ella, si no fos perquè té un embaràs de risc i no por asumir totes les responsabilitats que ella voldria, per culpa del seu estat de salut. Per no perdre el fil de la feina, posa a treballar a l’empresa a la seva parella, en Maurici, el qual l’ha d’ajudar en el seu lloc de treball.

Les complicacions de l’embaràs, faran que ella cada vegada hagi de fer més repòs i estigui més a fora de la feina i que la seva parella vagi agafant més responsabilitats. Això provoca en ella, un mar de dubtes i ràbia cap al seu estat, que per a ella acaba sent el culpable de tots els seus problemes. Al mateix temps, torna a parlar amb la seva germana petita (amb la que feia anys que no es parlaven i que ha tornat triomfant laboralment de la seva estança al japó), situació que reforçarà encara més les seves febleses i inquietuds.

 

DIRECCIÓ: Marta Aran

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Muguet Franc i Guillem Motos

REPARTIMENT:

  • MAURICIO: Oriol Casals
  • ALBA: Lara Díez
  • LIDIA: Marta Vila
  • GEMMA: Andrea Portella

ESCENOGRAFÍA: Sergi Corbera i Laura Clos (Closca)

VESTUARI:Adriana Parra

DISENY, IL·LUMINACIÓ I ESPAI SONOR: Xavi Gardés

IMATGE: Roser Blanch

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Sergio Matamala, Clara Cols i Roser Blanch

TÈCNIC DE SALA: Xavi Gardés

PRODUCCIÓ: Vània Produccions i Flyhard Produccions S.L.