Políticament incorrecte (2012)

BARCELONA: TEATRE CONDAL “POLÍTICAMENT INCORRECTE”

Out of Order és una brillant comèdia de vodevil que centra la seva acció a la suite 648 del Westminster Hotel de Londres, aproximadament a dos quarts de nou d’una tarda de setembre. Richard Willey, un Ministre del Govern, té la intenció de pasar la nit amb Jane Worthington, una diputada de l’oposició; el desastre comença quan descubreixen el cos d’un desconegut atrapat a la finestra de l’habitació. Desesperat, Richard truca el seu ajudant, George Pigden, que arribarà a una crisi d’identitat per culpa de les mentides del Ministre. La història embogeix amb l’arribada de Ronnie, el marit de Jane, de l’infermera Foster, de la muller del Ministre i d’un cambrer sense escrúpols.

Out of Order es va estrenar per primera vegada al Thorndike Theatre de Londres, el 8 de maig de 1990, sota la direcció del seu propi autor, Ray Cooney, qui també va interpretar un dels papers protagonistes (George Pigden).

L’èxit immediat de l’obra va provocar que el 28 de setembre, quatre mesos després, se seguís representant, aquest cop al Shaftesbury Theatre de Londres, amb Ray Cooney també com a director i amb un repartiment pràcticament nou.

Ray Cooney va començar al camp de la interpretació el 1946. Posteriorment es va dedicar a la producció i direcció teatral, pero ha seguit participant com a actor en algunes obres fins avui. El 1991 va ser reconeguda definitivament la seva tasca al teatre quan Out of Order va rebre el premi Olivier a la millor comèdia de l’any.

 

Adaptació: Paco Mir, J.L. Martin i Jordi Galceran

Direcció: Paco Mir

Repartiment:

Pep Ferrer

Lluís Villanueva

Josep Mª Gimeno

Montse Puga

Noèlia Pérez

Pere Ventura

Pep Miràs

Eli Iranzo

Marta Vila

 

Aj. de direcció: Gilbert Bosch

Escenografia: Paula Bosch

Vestuari: Leo Quintana

Ajudant de Vestuari: Ana Martínez

Disseny il.luminació: Luis Martín

Construcció escènica: Arts-cènic

Música: Jaume Vilaseca

Disseny gràfic: Miquel Aparici

Producció executiva: Carles Roca/Mercè Puy

Coordinació de producció: Montse Enguita

Administració: Teresa Gómez

Regidoria: Olalla Calvo

Cap Tècnic: Eudald Gili

Màrqueting i comunicació: Publiespec