RCOC

La Reial Companyia Òpera de Cambra -RCOC- és una orquestra barroca integrada en una plataforma independent de creació operística, fundada pel director d’orquestra i musicòleg, Juan Bautista Otero al costat del director d’escena Isidre Olmo.

RCOC emula l’experiència realitzada pel cèlebre Farinelli quan, des del seu càrrec de director dels entreteniments reials, va fundar per primera vegada en la història del nostre país, la primera orquestra d’òpera de cambra amb caràcter itinerant que acompanyava la cort en els seus continus desplaçaments pels Reals Llocs.

RCOC, centra la seva activitat en la recuperació del patrimoni musical espanyol i dels antics regnes borbònics a Itàlia durant el segle XVIII, amb especial significació en la música escènica. Admirem el mestratge de la tècnica compositiva nascuda de l’escola napolitana i de les seves més significatius membres: Martín i Soler, David Pérez, Domènec Terradellas, Mariana Martínez, Nicola Porpora, Domenico Scarlatti i altres. RCOC disposa d’una secció editorial composta de títols d’extraordinari valor que, majoritàriament, no han estat publicats per cap altra editorial.