Spanish Sound Fest

Presentem l’ edició 2013 de la nostra proposta SPANISH SOUND FEST,on tindrem com a protagonistes les diferents realitats musicals i sonores del nostre pais.

Així doncs, mostrem de manera clara i enriquidora, les diferents manifestacions musicals que existeixen a Espanya. Andalusia, Canaries o Catalunya tenen una personalitat i un so molt característics, i ara us ho presentem al nostre  Spanish Sound Fest 2013.

Aquest petit festival o mostra es pot presentar en diferents formats i acompanyat de disciplines artístiques i culturals complementàries, ja sigui gastronomia, cinema, literatura o altres arts escèniques

La proposta té la suficient potencia o qualitat per presentar-se com event únic, tot i que també pot formar part d’ un gran festival Internacional on el país convidat sigui Espanya. Concebut a la carta, pot presentar-se en un dia, un cap de setmana o durant un mes amb presentacions setmanals.

A l’ edició 2012  de SANTO DOMINGO o BERLÍN, vam tenir el plaer i el privilegi ( gràcies a l ‘ ambaixada d’ Espanya a la Republica Dominicana i a Alemnyia) de presentar el SPASF al Festival de Jazz de Santo Domingoi en la Programació de la Whalse House en Berlín.

El Spanish Sound Fest és una mostra de las diferents realitats, ritmes i músiques que conviuen al nostre pais. Es tracta d’ un recorregut pel panorama sonor, no només presentant una única música espanyola, sinó expresant altres formes i formats musicals, característics de les diferents comunitats autònomes d’ Espanya.

E lrecorregut musical s’ inicia al sud i viatja fins al nord.

Canarias inaugura el Spanish sound Fest, més enllà de la península, representant el seu so  particular ple de connotacions africanes i basat en el format clàssic. Donant pas a la resta del panorama sonor espanyol.