EL PERRO DEL HORTELANO

TEXT DE DIRECCIÓ

La nostra funció entra de ple dins el gènere de TEATRE DINS EL TEATRE. D’una banda tenim la trama d’aquests dos tècnics que es veuen obligats a tirar endavant una funció gairebé sense mitjans i per una altra es posa en escena el text original de Lope de Vega.

La trama dels tècnics ens parlarà de les dificultats de les companyies itinerants per aixecar produccions i de les solucions per sortir de el pas davant de qualsevol contingència. La que es viu en aquesta funció és de les més complicades: dos tècnics sense escenografia i sense vestuari es comprometen a representar una funció acompanyats per dues actrius que acaben de conèixer. Tot un repte.

La trama de EL PERRO DEL HORTELANO és una obra palatina d’embolics en la qual una Comtessa, veient que una de les seves criades s’ha enamorat del seu secretari, té un atac de gelosia i, oblidant-se de la diferència de classes, s’encapritxa del seu servent tot i que el seu honor de comtessa pugui quedar tacat. Els pretendents de la Comtessa, alarmats pels esdeveniments, contracten a un matador per lliurar-se del servent però, a última hora, una argúcia converteix el secretari en el fill perdut d’un Comte, de manera que les noces entre la Comtessa i el seu servent posa un final feliç a la comèdia. Paco Mir

TEASER

REPARTIMENT

  • Moncho Sánchez-Diezma
  • Paqui Montoya
  • Manolo Monteagudo
  • Amparo Marín

EQUIP ARTISTIC

Text Lope de Vega 
Versió i direcció Paco Mir
Musica original Juan Francisco Padilla
Vestuari Mai Canto
Il·luminació Manuel Madueño
So José Pipió
Disseny d'escenografia Paco Mir
Escenografia i atrezzo: nh Carpinteros / Crsitina Cuber
Disseny gràfic Paco Mir
Comunicació Nuria Díaz Reguera
Producció Vania Produccions