Yo me subí a un piano verde (2009)

MADRID: TEATRO ISABEL “YO ME SUBÍ A UN PIANO VERDE”

“Yo me subí a un piano verde”  és un divertiment humorístic-musical-cantàbile per caricato i piano. El caricato el poso jo, que m’interpreto en clau a mi mateix, i el piano l’acaricia CÉSAR BELDA, un GRAN músic, el miris per on el miris, que té l’habilitat de seguir musicalment allà on se m’acudeixi anar, que són entre diversos i molts llocs..

El que aneu a veure és el que us ofereixo, i el que us ofereixo és el que desitgeu veure, però sempre des de la meva pròpia òptica. Potser no m’expliqui. Segur que no. M’explico: jo el que vull és donar-vos un consell terapèutic sobre com ocupar el vostre temps lliure fent el més absurd que pugueu imaginar, o fent el que sempre havíeu imaginat i mai us havíeu atrevit a fer, des de pujar a un piano verd, fins a pujar a les barbes del vostre pare, encara que aquest sigui un barbamec, o simplement barba …

“Yo me subí a un piano verde”  és riure, biografia, humor, nostàlgia, somriure, homenatges, complicitat, cançons, records, un nou joc de paraules que, sense ser espectacular, es converteix en un espectacle gràcies a la tenacitat i el sentit de l’humor, d’aquest “clàssic graciós” que represento: un graciós content a la seva corda d’equilibrista, un graciós que es juga el singlot demostrant, sense nostàlgia, que encara es manté en els cabals i que, pesi a qui li pesi, segueix tenint el valor de pujar allà on li ve de gust.

Per ordenar tot aquest cúmul d’ocurrències i corxeres he abusat dels meus amics del TRICICLE (Joan Gracia i Paco Mir) que, coneixent-me, diuen que firmen la co-direcció de l’espectacle fins al dia de l’estrena. No sé perquè ho han dit, la veritat.

Us convidem a aquest piano verd-bar, on em sentiré de nou rebel sense causa, sense pausa i sense motiu justificat. Ja veureu. Ah, la penúltima ronda la pago jo. Ho juro per l’Encarna.

Millán.

 

Dirección: Paco Mir y Joan Gracia

Repartiment:

Millán Salcedo

Marcos Cruz (piano)

 

Escrita i interpretada per: Millán Salcedo

Autor: Millán Salcedo

Disseny de escenografia: Konkret Estudio S.L

Disseny de llums: Nicolás Fischtel (A.A.I)

Fotomuntatges i collages: Millán Salcedo

Disseny Gràfic: Gagnetwork.com

Vestuari: Irantzu Ortiz

Disseny de so: Ramón Rico

Direcció tècnica: Jaume Feizas

Construcció escenografia: Escenografías Toni López

Edició audiovisual: WOODOO

Confecció vestuari: Menkes

Gerent regidor: Joan Fernández

Producció executiva: Mercè Puy y Carles Roca

Ajudant de direcció: Carmen Rosa

Distribució: Joan Fernández

Cessió de imatges: Alberto Segura / TVE

Cessió acudit gràfic Tip i Coll: José Luis Cabañas

Als meus amics: Pura Paniagua /Jaime Garrido /Richy Castellanos